Den 18. juni åbnede Danske Digterruter med 14 ruter fordelt over hele Danmark. Her i efteråret følger yderligere 8 ruter. Naturligvis  er vi, med vores store forfatter Martin Andersen 
Nexø, en del af dette projekt. I vil her kunne opleve en 6,6 km lang vandretur i Martins fodspor over Balka Lyngen, forbi Galgebakken, Langedebyvejen, ind i byen, hvor vi går forbi vennen Jakob Hansens barndomshjem, avlsbruger Harilds gård, torvet og skolen.
imedens I går, vil I kunne lytte til spændende fortællinger fra Martins litteratur ledsaget af faktuel viden fortalt af  Danmarks fremmeste Nexø forsker Henrik Yde,
Følg med her på siden, hvor vi vil sørge for at holde jer opdateret. Allerede nu har  mange  gået turen, og vi har fået meget fin respons. Vi håber stadig på, at I vil fortælle os om jeres oplevelser på ruten.
Sommerseminar 2022
Glæd jer ! I september 2022 sker der nye spændende ting i Martin Andersen Nexøs Hus.. Du får mulighed for i 4 dage at fordybe dig i Martins forfatterskab sammenholdt med unge danske digtere, der ligesom Martin skriver med hjertet og den sociale indignation .Forfattere med noget på hjertet.
Morten Pape, Pelle Hvenegard og Iben Mondrup er allerede med "på holdet" .
Musik, foredrag, gåture på Danske Digterruter.
Det bliver årets oplevelse. Hold øje med os 👍😊